Ново - E-HORECA

Ново

Филтри на Продуктите

Showing 1–12 of 19 results

 • 1.050,00 ден

  Jagermeister 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1050 ден
  6 – 12 1030 ден
  13 – 60 1010 ден
  61 + 990 ден
 • 435,00 ден

  Ликер Пелинковац 1L

  Култниот хрватски билен ликер не остава никој рамнодушен, богат со природен вкус, благодарение на внимателно одбрани билки и произведен по традиционален метод.

   

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  435 ден
  6 – 12 420 ден
  13 – 60 405 ден
  61 + 390 ден
 • 1.130,00 ден

  Виски Johnnie Walker Red Label 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1130 ден
  6 – 12 1100 ден
  13 – 60 1070 ден
  61 + 1040 ден
 • 1.000,00 ден

  Виски Jameson 0.7L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1000 ден
  6 – 12 980 ден
  13 – 60 960 ден
  61 + 940 ден
 • 1.120,00 ден

  Виски J&B

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1120 ден
  6 – 12 1090 ден
  13 – 60 1060 ден
  61 + 1030 ден
 • 1.650,00 ден

  Виски Jack Daniel’s 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1650 ден
  6 – 12 1600 ден
  13 – 60 1565 ден
  61 + 1520 ден
 • 590,00 ден

  Рубин Вињак 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  590 ден
  6 – 12 570 ден
  13 – 60 550 ден
  61 + 530 ден
 • 910,00 ден

  Вотка Absolut 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  910 ден
  6 – 12 890 ден
  13 – 60 870 ден
  61 + 850 ден
 • 985,00 ден

  Виски Tullamore 0.7L

  Количина (единица број) Цена
  0 – 5  985 ден
  6 – 12 965 ден
  13 – 60 935 ден
  61 + 915 ден
 • 780,00 ден

  Вотка Smirnoff 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  780 ден
  6 – 12 750 ден
  13 – 60 720 ден
  61 + 689 ден
 • 1.000,00 ден

  Виски Grant’s 1L

  Многу виски го земаат својот вкус само од едно буре, но вискито Grant’s Triple Wood е созреано во три различни видови на буре: “Virgin” дабово буре кое дава зачинет силен вкус, буре од американски даб кој дава суптилна мазност на ванила и Бурбоново буре кое нуди сладост на кафеав шеќер, сето ова резултира во мазен и многу богат вкус кој вреди да се проба.

   

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1000 ден
  6 – 12 975 ден
  13 – 60 945 ден
  61 + 920 ден
 • 760,00 ден

  Вотка Finlandia 1L

  Омилена вотка во баровите и една од светските водечките премиум вотки, позната по својата чистота и произведена со употреба на кристални изворски води, толку чисти што не е потребен хемиски третман.

   

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  760 ден
  6 – 12 730 ден
  13 – 60 715 ден
  61 + 699 ден