Виски - E-HORECA

Виски

Филтри на Продуктите

Showing all 5 results

 • 1.130,00 ден

  Виски Johnnie Walker Red Label 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1130 ден
  6 – 12 1100 ден
  13 – 60 1070 ден
  61 + 1040 ден
 • 1.000,00 ден

  Виски Jameson 0.7L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1000 ден
  6 – 12 980 ден
  13 – 60 960 ден
  61 + 940 ден
 • 1.120,00 ден

  Виски J&B

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1120 ден
  6 – 12 1090 ден
  13 – 60 1060 ден
  61 + 1030 ден
 • 1.650,00 ден

  Виски Jack Daniel’s 1L

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1650 ден
  6 – 12 1600 ден
  13 – 60 1565 ден
  61 + 1520 ден
 • 1.000,00 ден

  Виски Grant’s 1L

  Многу виски го земаат својот вкус само од едно буре, но вискито Grant’s Triple Wood е созреано во три различни видови на буре: “Virgin” дабово буре кое дава зачинет силен вкус, буре од американски даб кој дава суптилна мазност на ванила и Бурбоново буре кое нуди сладост на кафеав шеќер, сето ова резултира во мазен и многу богат вкус кој вреди да се проба.

   

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  1000 ден
  6 – 12 975 ден
  13 – 60 945 ден
  61 + 920 ден