Текила - E-HORECA

Текила

Филтри на Продуктите

Showing all 1 result

 • 530,00 ден

  Текила Tres Sombreros Silver 1L

  Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико.

  Tres Sombreros Silver е мазна и освежувачка текила со кристална боја.

  Идеална за подготвување на маргарити.

   

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  530 ден
  6 – 12 515 ден
  13 – 60 500 ден
  61 + 490 ден