14 капсули - E-HORECA

14 капсули

Филтри на Продуктите

Showing all 2 results

 • 336,00 ден

  Jacobs Latte Macchiato | Dolce Gusto

  Број на капсули:  14 
   

  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден
 • 336,00 ден

  Jacobs Grande | Dolce Gusto

  Број на капсули:  14 
   

  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

  Не е на залиха