Queens Сок - E-HORECA

Queens Сок

Филтри на Продуктите

Showing 1–12 of 15 results

 • 384,00 ден

  Queens Кокос Ананас

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Овошје (12%), јаболко 7,5%,ананас 2%, кокос 2%, вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси.
  Произвдител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Малина Мента

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250л
  Состав: Овошје (12%), јаболко 11%, малина 1%,вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Драконов Плод

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250л
  Состав: Сокови од Јаболко 5%, Грозје 3%, вишна 3%, аронија 3%, пире од питахаја 1% , вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Рибизла

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250л
  Состав: Сок од рибизла (15%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Вишна

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Сок од вишна (15%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител: Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

  Не е на залиха

 • 384,00 ден

  Queens Ананас

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L (цената е изразена за 1 пакет)
  Состав: Сок од ананас (50%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queens

 • 384,00 ден

  Queens Лубеница и Јаболка

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Овошје (20%), јаболко 19%, лубеница 1%вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queens

 • 384,00 ден

  Queens Бело Грозје и Алое Вера

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Сок од бело грозје (5%),алое вера 1%, вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queens

 • 384,00 ден

  Queens Праска

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Сок од Праска (50%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queens

 • 384,00 ден

  Queens Портокал

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Сок од портокал (50%), вода, шеќер, лимонска киселина и витамин Ц. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Лимон и Мента

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250L
  Состав: Овошје (12%), јаболко 11% лимон 1%, вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s

 • 384,00 ден

  Queens Кајсија

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување 12/0,250л
  Состав: Пире и сок од кајсија (25%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
  Производител : Tymbark Romania

  Количина (единица пакет) Цена
  0 – 9  384 ден
  10 – 29  324 ден
  30 – 39  312 ден
  40 – 89 300 ден
  90 + 276 ден

  *попустите важат општо за сите производи од Queen’s