Виски Jack Daniel's 1L - E-HORECA

Виски Jack Daniel’s 1L

1.650,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  1650 ден
6 – 12 1600 ден
13 – 60 1565 ден
61 + 1520 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Jack Daniels 6 - 12 3.0303030303030303 %
Jack Daniels 13 - 60 5.151515151515151 %
Jack Daniels 61 - 999 7.878787878787878 %
Виски Jack Daniel’s 1L