Ликер Пелинковац 1L - E-HORECA

Ликер Пелинковац 1L

435,00 ден

Култниот хрватски билен ликер не остава никој рамнодушен, богат со природен вкус, благодарение на внимателно одбрани билки и произведен по традиционален метод.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  435 ден
6 – 12 420 ден
13 – 60 405 ден
61 + 390 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Pelinkovac Liker 6 - 12 3.4482758620689653 %
Pelinkovac Liker 13 - 60 6.896551724137931 %
Pelinkovac Liker 61 - 999 10.344827586206897 %
Ликер Пелинковац 1L