Узо Pilavas 0.2L - E-HORECA

Узо Pilavas 0.2L

132 ден

Строго придржувајќи се кон тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, узото Пилавас останува во нерѓосувачки челични садови од 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо нежен, сладок вкус што го прави особено лесен за уживање.
(цената е изразена во единица број)
Пакување 48 / 0,2L
Состав: Aлкохолен дестилат од грозје и анасон.
Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

Количина (единица број) Цена
0 – 5  132 ден
6 – 12  112 ден
13 – 59  108 ден
60 + 104 ден

In stock

Name Range Discount
Узо 0.2Л 6 - 12 15.151515151515152 %
Узо 0.2Л 13 - 59 18.181818181818183 %
Узо 0.2Л 60 - 999 21.21212121212121 %
Узо Pilavas 0.2L
, Brand: