Хартиени Чаши Cozy 473ml (16oz) 50 бр. - E-HORECA

Хартиени Чаши Cozy 473ml (16oz) 50 бр.

270 ден

На залиха

Хартиени Чаши Cozy 473ml (16oz) 50 бр.
752128
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.