Шампањ Romer 0.75L - E-HORECA

Шампањ Romer 0.75L

205,00 ден

Römer Krönung semi-dry пенливото вино е вистинска класика на Herres Group.

Во своето 30-годишно постоење тоа е етаблирано пенливо вино на интернационално ниво. Се произведува од избор на најдобрите вина од секоја поединечна годишна берба.

Уживајте во разладениот шампањ како аперитив, или во комбинација со лесни и деликатни јадења.

 

Количина (единица број) Цена
0 – 5  205 ден
6 – 12 195 ден
13 – 60 185 ден
61 + 175 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Ромер Шампањ 6 - 12 4.878048780487805 %
Ромер Шампањ 13 - 60 9.75609756097561 %
Ромер Шампањ 61 - 999 14.634146341463413 %
Шампањ Romer 0.75L