Шток 1L - E-HORECA

Шток 1L

700,00 ден

Stock – најголемата италијанска компанија за бренди основана во 1884 година, го претставува новото, исклучително бренди.

Stock 84 brandy е италијански бренд со највисока продажба во многу земји низ светот, и лојалните потрошувачи бараа нешто екстра за специјалните моменти во животот. Тоа може да биде специјалниот празник, кога го славите својот нов успех, или кога, едноставно, се чувствувате екстра дарежливи кон своите пријатели и кон себеси.

Најдобрите зрна грозје се селектирани и дестилирани, и се оставени да созреат во дабови буриња подолго отколку било кој Stock brandy претходно, затоа ова е екстра посебен бренди. Темен, богат и свиленкаст, тој е доживување кое мора да се открие.

Уживајте во него после вечера во убава чаша, пробајте го со мраз и парче портокал, или направете ја највкусната шток-кола која сте ја пробале.

 

Количина (единица број) Цена
0 – 5  700 ден
6 – 12 680 ден
13 – 60 660 ден
61 + 635 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Шток 0,7 6 - 12 2.857142857142857 %
Шток 0,7 13 - 60 5.714285714285714 %
Шток 0,7 61 - 999 9.285714285714286 %
Шток 1L