Пластични Капачки за Чаши – 90mm (12-16oz) 100 бр. - E-HORECA

Пластични Капачки за Чаши – 90mm (12-16oz) 100 бр.

130 ден

На залиха

Пластични Капачки за Чаши – 90mm (12-16oz) 100 бр.
752119
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.