Caffé Don Cortez White Blend 1kg - E-HORECA

Caffé Don Cortez White Blend 1kg

800,00 ден

Белата мешавина содржи седум избрани сорти на арабика кафе. Има траги од јасмин и ливчиња од роза со миризлива, цветена арома, додека вкусот е полн, деликатен со истакната слатка особина. Зрната на кафе од Арабика имаат ниска кофеинска содржина, така што може удобно да уживате во нив неколку пати на ден.
(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1 kg
Производител : Caffe Carraro Spa Italy

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  800 ден
12 – 30 780 ден
31 – 59 760 ден
60 + 740 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Caffé Don Cortez White Blend 12 - 30 2.5 %
Caffé Don Cortez White Blend 31 - 59 5 %
Caffé Don Cortez White Blend 60 - 999 7.5 %
Caffé Don Cortez White Blend 1kg