Caffé Don Cortez Gold Blend 1kg - E-HORECA

Caffé Don Cortez Gold Blend 1kg

610,00 ден

Златната мешавина е составена од пет вида на Арабика и три вида на Робуста кафе, одбрани серија по серија. Одликувајќи со средно печење и ниска содржина на кофеин, оваа мешавина има прекрасни својства на компактен крем, миризлива и овошна арома со богат и вкус.
(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1 kg
Производител : Caffe Carraro Spa Italy

Количина (единица кг) Цена
0 – 11  610 ден
12 – 30 590 ден
31 – 59 570 ден
60 + 550 ден

Не е на залиха

Caffé Don Cortez Gold Blend 1kg