Dolcevita Caffe Alla Sambuca | Dolce Gusto - E-HORECA

Dolcevita Caffe Alla Sambuca | Dolce Gusto

272 ден

Кафе пијалок со вкус на самбука. Одлична комбинација на јачина на кафе и интензивна арома на анасон. Типична италијанска комбинација.

Број на капсули:  16 

На залиха

Dolcevita Caffe Alla Sambuca | Dolce Gusto