DolceVita Intenso | UNO - E-HORECA

DolceVita Intenso | UNO

680 ден

Број на капсули:  50 

Интензитет: 10

Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и средно-американски култури, карактеризирана со силен, но избалансиран вкус.

Печење
Кафето Робуста и Арабика што ја сочинуваат оваа мешавина се печат одделно на средна температура, а потоа се мешаат.

Арома
Густа и кремаста мешавина што најдобро доаѓа до израз кога се пие во мала чаша. Балансираната мешавина на Робуста и Арабика придонесува за интензивно слатката арома.

Нема на залиха

DolceVita Intenso | UNO
751175 Бренд: