Don Cortez Среден Филџан - E-HORECA

Don Cortez Среден Филџан

135,00 ден 70,00 ден

(цената е изразена во единица број)
Порцелански филџан со тацна.

Во залиха

Don Cortez Среден Филџан
, Бренд: