Gimoka Colombia | Blue - E-HORECA

Gimoka Colombia | Blue

1.550,00 ден

Број на капсули:  100 
Интензитет:  7 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Gimoka Colombia | Blue