Gimoka Gran Bar 1kg - E-HORECA

Gimoka Gran Bar 1kg

489,00 ден 429,00 ден

Кафе со интензивна арома, има сладок и лесен вкус балансиран со мека и густа крема. Со ‘aftertaste’ на чоколадо.
(цената е изразена во единица килограм)
Пакување: 12/1kg

Не е на залиха

Gimoka Gran Bar 1kg
, Бренд: