Gimoka Intenso | Blue - E-HORECA

Gimoka Intenso | Blue

1.550 ден

Број на капсули:  100 
Интензитет:  9 

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Gimoka Intenso | Blue