Gimoka Intenso | Dolce Gusto - E-HORECA

Gimoka Intenso | Dolce Gusto

288 ден

Број на капсули:  16 
Интензитет: 10
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Gimoka Intenso | Dolce Gusto