Gimoka Soave | Dolce Gusto - E-HORECA

Gimoka Soave | Dolce Gusto

288,00 ден

Број на капсули:  16 
Интензитет:  6 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Gimoka Soave | Dolce Gusto