Gimoka Soave | Nespresso - E-HORECA

Gimoka Soave | Nespresso

155,00 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет:  8 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Gimoka Soave | Nespresso