Gourmet Хартиен Држач за 4 Чаши 50 бр. - E-HORECA

Gourmet Хартиен Држач за 4 Чаши 50 бр.

495 ден

На залиха

Gourmet Хартиен Држач за 4 Чаши 50 бр.
752155
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.