Hausbrandt Decaf Aluminium | Nespresso - E-HORECA

Hausbrandt Decaf Aluminium | Nespresso

180 ден

На залиха

Hausbrandt Decaf Aluminium | Nespresso
752098 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.