Nespresso Hotel Capsules Box - E-HORECA

Nespresso Hotel Capsules Box

1.500 ден

Совршен начин за прикажување на комплетната колекција на Pro капсули.

(26 x 26 x 9,6 cm / 10,2 x 10,2 x 3,8 инчи, се испорачува празно).

На залиха

Nespresso Hotel Capsules Box
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.