ILLY Classico Filter & Intenso Filter Mix | Iperespresso - E-HORECA

ILLY Classico Filter & Intenso Filter Mix | Iperespresso

3.000,00 ден

Број на капсули:  50 ILLY Classico  Filter + 50 ILLY Intenso Filter

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

ILLY Classico Filter & Intenso Filter Mix | Iperespresso