illy Decaffeinated 15 | Mitaca - E-HORECA

illy Decaffeinated 15 | Mitaca

375 ден

На залиха

illy Decaffeinated 15 | Mitaca
751611
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.