ILLY Intenso | Nespresso - E-HORECA

ILLY Intenso | Nespresso

350,00 ден

Добро печено кафе со топли ноти на какао и суво овошје.
Број на капсули:  10 
Интензитет:  7 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

ILLY Intenso | Nespresso