Jacobs Grande | Dolce Gusto - E-HORECA

Jacobs Grande | Dolce Gusto

336 ден

Број на капсули:  14 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Jacobs Grande | Dolce Gusto