Jacobs Leggero Lungo | Nespresso - E-HORECA

Jacobs Leggero Lungo | Nespresso

240,00 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет:  4 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Jacobs Leggero Lungo | Nespresso