Jacobs Ristretto | Nespresso - E-HORECA

Jacobs Ristretto | Nespresso

240 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет: 12
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Jacobs Ristretto | Nespresso