Коњак Badel Prima Brand 1L - E-HORECA

Коњак Badel Prima Brand 1L

450,00 ден

Бадел 1862 успешно ја продолжува традицијата на своите предходници Покорни, Патриja и Аркo, чие знаење доведува до настанокот на овој производ пред повеќе од 150 години! Badel Prima Brand е најпознатиот пијалок на Бадел 1862.

Badel Prima Brand е производ кој се добива со спој на високо квалитетен вински дестилати и одбран алкохол со врвен квалитет. Токму таа комбинација дава бистра, златно кафена нијанса на боја, со карактеристичен и препознатлив мирис и вкус.

Оригиналниот рецепт, долгогодишната традиција и континуираниот висок квалитет резултираат во лојалност на потрошувачите. Најдобриот доказ за квалитетот е фактот дека старите добри познавачи секогаш пијат – “коњак”.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  450 ден
6 – 12 430 ден
13 – 60 410 ден
61 + 389 ден

 

Дали знаевте?

Во своите почетоци Badel Prima Brand беше продаван само во аптеките, и поради тоа беше наречен Brandy Medicinal

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Коњак 6 - 12 4.444444444444445 %
Коњак 13 - 60 8.88888888888889 %
Коњак 61 - 999 13.555555555555557 %
Коњак Badel Prima Brand 1L