Krups Dolce Gusto Mini Me - E-HORECA

Krups Dolce Gusto Mini Me

4.799,00 ден

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aпаратот за кафе овозможува исклучително едноставна подготовка на кафе. За подготовката на шолјичка „црно злато “, доволни се неколку едноставни чекори. Капсулата со кафе ставете ја во апаратот за кафе, притиснете ја рачката и шолјата кафе со еднократна арома е подготвена. Поради високиот притисок од 15 бари и доводот на врела вода во капсулата, вкусот на кафето е исклучителен.

Апаратот за кафе направен е за оние кои не сакаат да си го трошат своето скапоцено време. Шолјата кафе подготвена е за 30 секунди. Апаратот за кафе на капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me има автоматско прекинување на циклусот кога ќе постигне одредено количество на напиток. Има притисок од професионални 15 бари. Апаратот овозможува подготовка на топли и ладни напитоци. За безбедноста се грижи автоматското исклучување по 5 минути, со што се штеди и енергија. Возможни се 3 поставки на висината на садот за истекување на течност. Апаратот за кафе примерен е за канцелариска и домашна употреба.

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Бренд: NESCAFÉ® Dolce Gusto®
  • Производител на уредот: Krups
  • Капацитет на резервоарот за вода: 0.8 l
  • Teжина на уредот: ~2.5 kg
  • Сила на уредот: 1500 W
  • Напон: 230 V, 50 Hz
  • Интернационална гаранциja: 2 години

Не е на залиха

Krups Dolce Gusto Mini Me