Lavazza Bourbon Intenso | Lavazza Espresso Point - E-HORECA

Lavazza Bourbon Intenso | Lavazza Espresso Point

950,00 ден

Број на капсули:  50 
Интензитет: 10

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Lavazza Bourbon Intenso | Lavazza Espresso Point