Lavazza Classy Compact - E-HORECA

Lavazza Classy Compact

12.900 ден 11.900 ден

Модерен и компактен дизајн. Classy Compact е модерен, компактен и елегантен, совршен за мали простори.
Димензии: 16,5 см ширина, 37 см должина, 29,5 см висина, 4,4 кг тежина.
Moќност: 1455 В.
Напон: 220-240 V AC
Фреквенција: 50-60 Hz

Технички карактеристики:
– 3 селекции на копчиња на допир (еспресо, долго еспресо,слободна доза)
– Време на стартување на машината: 20 секунди
– Капацитет на резервоар за вода: 0,9 литри
– Решетка за чаши прилагодлива на 2 висини
– Работи со капсули Lavazza Blue и компатибилни
– Полуавтоматско исфрлање на користени капсули
– Капацитет на употребени капсули: 9

Во залиха

Lavazza Classy Compact
Product added!
The product is already in the wishlist!