Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено

310,00 ден

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic потекнува од сертифицирани фарми во различни тропски области на светот, ова кафе е добро во секоја смисла затоа што потекнува од органско земјоделство.
 
Интензитет:  6 

 

Со секоја нарачка +1500 ден на мелено кафе, добивате подарок крпа за плажа.

Во залиха

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено
Бренд: