Lavazza ¡Tierra! Brasile Cerrado | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Brasile Cerrado | A Modo Mio

336 ден

Уникатно кафе, 100% Арабика сертифицирано од ‘Rainforest Allicence’, одгледано на висорамнината Серадо во Бразил. Доцната жетва на зрната кафе, кои природно се сушат на гранките, даваат карактеристични ноти на мед и чоколадо.
Број на капсули:  12 
Интензитет:   9

На залиха

Lavazza ¡Tierra! Brasile Cerrado | A Modo Mio
751113 , Бренд: