Lavazza ¡Tierra! Perù Ande | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Perù Ande | A Modo Mio

336 ден

Нежно кафе, 100% Арабика сертифицирано од ‘Rainforest Alliance’, одгледано на Андите Кордилера во Перу. Неговиот уникатен вкус е добиен благодарение на земјата која е богата со различни видови на кафе и овошје што му даваат цветни ноти.
Број на капсули:  12 
Интензитет:   7

На залиха

Lavazza ¡Tierra! Perù Ande | A Modo Mio
751111 , Бренд: