NeroNobile Cappuccino Caramel 1kg - E-HORECA

NeroNobile Cappuccino Caramel 1kg

360 ден

Нема на залиха

NeroNobile Cappuccino Caramel 1kg
752077
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.