NeroNobile Raspberry & Black Currant Tea 1kg - E-HORECA

NeroNobile Raspberry & Black Currant Tea 1kg

290 ден

На залиха

NeroNobile Raspberry & Black Currant Tea 1kg
752079
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.