Nescafe Colombia Lungo | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Colombia Lungo | Dolce Gusto

350,00 ден

Број на капсули:  12 
Интензитет:  5 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Nescafe Colombia Lungo | Dolce Gusto