Nescafe Cortado Espresso Macchiato | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Cortado Espresso Macchiato | Dolce Gusto

249 ден

Број на капсули:  16
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Не е на залиха

Nescafe Cortado Espresso Macchiato | Dolce Gusto