Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio

400 ден

Интензивното печење на зрната кафе дава уникатни карактеристики на Ispirazione Firenze Arpeggio. Ова еспресо е со миризливата арома и со ноти на какао.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  9

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.