Узо Pillavas 2L - E-HORECA

Узо Pillavas 2L

819 ден

Строго придржувајќи се кон тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, узото Пилавас останува во нерѓосувачки челични садови од 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо нежен, сладок вкус што го прави особено лесен за уживање.
(цената е изразена во единица број)
Пакување: 8/2L
Состав: Aлкохолен дестилат од грозје и анасон.
Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

Количина (единица број) Цена
0 – 7  819 ден
8 – 16  799 ден
17 – 59  779 ден
60 + 759 ден

Out of stock

Узо Pillavas 2L
, , Brand: