Prokupac Манастирка - E-HORECA

Prokupac Манастирка

525 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1L
Состав: Сливова препеченица добиена по традиционална манастирска постапка на производство.
Производител : Milan Toplica doo Србија

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  525 ден
6 – 12 505 ден
13 – 60 485 ден
61 + 465 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Manastirka Prokupac 6 - 12 3.8 %
Manastirka Prokupac 13 - 60 7.7 %
Manastirka Prokupac 61 - 999 11.5 %
Prokupac Манастирка
Бренд: