Queens Драконов Плод - E-HORECA

Queens Драконов Плод

384,00 ден

(цената е изразена во единица пакет)
Пакување 12/0,250л
Состав: Сокови од Јаболко 5%, Грозје 3%, вишна 3%, аронија 3%, пире од питахаја 1% , вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
Производител : Tymbark Romania

Количина (единица пакет) Цена
0 – 9  384 ден
10 – 29  324 ден
30 – 39  312 ден
40 – 89 300 ден
90 + 276 ден

*попустите важат општо за сите производи од Queen’s

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Queens 10 - 29 15.625 %
Queens 30 - 39 18.75 %
Queens 40 - 89 21.875 %
Queens 90 - 999 28.125 %
Queens Драконов Плод