Queens Лубеница и Јаболка - E-HORECA

Queens Лубеница и Јаболка

384,00 ден

(цената е изразена во единица пакет)
Пакување 12/0,250L
Состав: Овошје (20%), јаболко 19%, лубеница 1%вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
Производител : Tymbark Romania

Количина (единица пакет) Цена
0 – 9  384 ден
10 – 29  324 ден
30 – 39  312 ден
40 – 89 300 ден
90 + 276 ден

*попустите важат општо за сите производи од Queens

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Queens 10 - 29 15.625 %
Queens 30 - 39 18.75 %
Queens 40 - 89 21.875 %
Queens 90 - 999 28.125 %
Queens Лубеница и Јаболка