Queens Вишна - E-HORECA

Queens Вишна

384,00 ден

(цената е изразена во единица пакет)
Пакување 12/0,250L
Состав: Сок од вишна (15%), вода, шеќер, лимонска киселина. Пастеризиран без конзерванси
Производител: Tymbark Romania

Количина (единица пакет) Цена
0 – 9  384 ден
10 – 29  324 ден
30 – 39  312 ден
40 – 89 300 ден
90 + 276 ден

*попустите важат општо за сите производи од Queen’s

Не е на залиха

Queens Вишна