Рум Бадел Домашен 1L - E-HORECA

Рум Бадел Домашен 1L

465,00 ден

Абецедата на најдобрите колачи започнува со Бадел-овиот Домашен.

Бадел-овата дама со буре стана традиционален симбол на најпопуларниот ароматичен пијалок кој се користи како додаток за изворни и оригинални слатки и како омилен додаток за чај.

Бадел-овиот Домашен се произведува според посебна рецептура од најквалитетен алкохол со додаток на специјални есенции од рум. Благодарејќи на таа есенција, тој има препознатлив и карактеристичен мирис кој ги облагородува сите колачи и чаеви во студените зимски денови.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  465 ден
6 – 12 450 ден
13 – 60 435 ден
61 + 420 ден

 

Дали знаевте?

Колач без неколку капки Рум Бадел Домашен е исто како вино без грозје.

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Rum 6 - 12 3.225806451612903 %
Rum 13 - 60 6.451612903225806 %
Rum 61 - 999 9.67741935483871 %
Рум Бадел Домашен 1L